coneraConEra startades 1983 som ett traditionellt profilföretag i Göteborg. Drygt trettio år senare är vi ett av branschens största team med breda kompetenser, globala kontakter och kontor på fyra orter (varav Hong Kong är en). Med ett namn som betyder ”med tiden” på latin, har stagnation aldrig varit ett alternativ för oss på ConEra. Tur då, att vi har lyckats knyta till oss en samling medarbetare som brinner för att hitta kreativa och nyskapande lösningar på våra kunders problem. Fler och fler företag inser vikten av att tänka igenom allt som görs i varumärkets namn. Och det är goda nyheter för oss, eftersom vi länge har hävdat att profilprodukter har en självklar plats i varje genomtänkt marknadsplan. Vår samlade erfarenhet har gjort oss till duktiga taktiker, men vi har också kapacitet att hantera snabba beställningar när det behövs. Vi finns i Göteborg, Stockholm och Karlstad och har ett inköpskontor i Hong Kong, för att kunna finnas nära produktionen i Asien.

MiG business insightmedlemmar:

Henrik Zetterström, 0705876802, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
Peter Karlsson, 0705594049, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

ConEra AB, Marieholmsgatan 54, 415 02 Göteborg, www.conera.se

Samarbetspartners:

  gbgco        convendum         gplogotyp       svmassan      tv4    IHMNYLOGGA   aveny production logo   handelsmarketing

Instagram

instagram banner

Facebook

facebook banner

Linkedin

linkedin banner

Nyhetsbrev anmälan

  1. Namn*
    Invalid Input
  2. E-post*
    Invalid Input
  3. Telefon*
    Invalid Input