Erfarna föreläsare, väl utvalda för ändamålet förmedlar aktuell kunskap i seminarieform.

Frukost

Frukost

Under året arrangerar vi ett 40 tal frukostseminarier vilket gör våra välbesökta frukostseminarier till en av de mest välbesökta aktiviteterna. Vi fyller din morgon med inspiration och kunskap samtidigt som du bidrar till ett bra mingel. Värdföretaget skapar mervärde för dig som besökare och fyller morgonen med bra tankar och erfarenheter som håller dig uppdaterad på Göteborgs näringsliv.
Lunch och After work

Lunch och After work

MiG Lunch och After Work är ett alternativ till FrukostKlubben för dig som inte är lika morgonpigg. Vi optimerar din tid, bjuder på mat och dryck samtidigt som du får inspiration, kunskap och skapar affärskontakter.
Utbildningsseminarier

Utbildningsseminarier

Erfarna föreläsare, väl utvalda för ändamålet förmedlar aktuell kunskap i seminarieform om tre timmar. De separata utbildningsseminarierna bildar en röd tråd för att i sin samlade helhet ge dig "bra koll" inom aktuella områden inom försäljning, marknadsföring och personlig utveckling.
I huvudet på

I huvudet på

”I Huvudet På” är en aktivitet där kända näringslivsprofiler intervjuas och kläms på sina innersta tankar. Det är dock inte framgången som är i fokus, utan här går vi alltså djupare in i gästens huvud!

Vad har varit personernas drivkrafter, varför har det blivit som det är och hur olika händelser har påverkat deras liv.

Det är en tvåvägs-kommunikationsmodell, där seminariet är baserad på frågor. Du har ett ypperligt tillfälle att engagera dig i debatten och lära känna personer du kanske bara sett på tv eller läst om.
Heldagar, Marknadsföreningens Dag, Konvent Framtid

Heldagar, Marknadsföreningens Dag, Konvent Framtid

Två gånger om året arrangerar MiG en heldag på Svenska Mässan. Det bjuds på mingel, spännande föreläsningar och nätverkande vilket hoppas ska bidra till ökad affärsnytta inom Göteborgs näringsliv. Utöver givande föreläsningar nätverkar vi under pauser i minimässan med en mångfald av olika företag för ytterligare inspiration och affärsmöjligheter.
Samarbetspartners:

gplogga       aveny production logo        handelsmarketing     gbgoco  unitedspaces

Instagram

instagram banner

Facebook

facebook banner

Linkedin

linkedin banner

Nyhetsbrev anmälan

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input