Kategori:
Annan
Datum:
2017-10-20 09:00 - 16:00

Beskrivning

anmalan

DELTAGARLISTA

Konvent Framtid – trender, kreativitet, inspiration & kommunikation i en global värld.

Välkommen till en heldag med några av Sveriges mest inspirerande föreläsare.
Ta position inför morgondagen, anta nya utmaningar med ny kunskap och verktyg för din egen superkraft.

Det är du och jag som avgör hur morgondagens utmaningar ska hanteras eller negligeras. Tillsammans i ett starkt nätverk har vi alla förutsättningar att utföra stordåd i en framtid så spännande och oviss.

Vi gör det tillsammans och inspireras under dagen av starka förebilder.
Bjud med kollegor, kunder och inspireras av morgondagens möjligheter. Anmäl minst fem personer och få den femte på köpet.

Silver & Guldmedlemmar fri entré.

Medlem i MiG 1 495:-7 Gäst 1 895:-/ student 300:-
(alla priser är exkl. moms)

Välkommen till Svenska Mässan

Våra 5 föreläsare:

Per Holknekt
Kan jag, kan du, kan vem som helst.

Det är Per Holknekts gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Per bjuder på känslosamma och värdefulla berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår.

Per har inte bara hunnit startat 32 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk. Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets Inspiratör med mycket mera. Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst.

 

Johan Ronnestam

Inget nytt. Allting nytt. Varumärkesbygge och marknadsföring i en globaliserad värld.

Johan Ronnestam, en av Sveriges mest erfarna varumärkesbyggare, som arbetat med många av världens främsta varumärken och startat ett flertal egna företag, delar med sig av sina tankar om morgondagens kommunikationslandskap samt berättar om designbolaget BAUX globala framfart med kunder som Google, LinkedIn, Starbucks, Nike, Accenture, Facebook och många fler.


Aron Andersson

Att vända motgång till framgång!

”Det handlar inte om vilka förutsättningar man har, utan vad man väljer att göra med dem.” – Aron Anderson

Under en spännande föreläsning med mycket skratt, användbara verktyg och många insikter får du ta del av Arons erfarenhet av att maximera sin potential och nå sina mål, oavsett hinder.
Aron är en äventyrare som har rest jorden runt och pressat sig själv i extrema situationer för att inspirera andra att kämpa för sina drömmar. Han har deltagit i 4 Paralympics i 3 olika grenar,
bestigit Kebnekaise och Kilimanjaro, simmat 37 km över Ålands hav, skidat till Sydpolen och genomfört andra utmaningar som krävt ovanlig styrka både mentalt och fysiskt.
Hans motto är: Ju större mål – desto häftigare resa.


Inger Hansson

Våga mer än du törs!

Om självkänsla och stolthet
Om kommunikation
Om hur vi ska få tiden att räcka till
Om hur vi kan undvika energitjuvar såsom missförstånd, missnöje och oro
Om hur vi kan finna balansen i livet


Antoni Lacinai

Analog kommunikation i en digitaliserad värld

Håller vi på att glömma förmågan att kommunicera i en alltmer digital värld? Vad vi säger, hur vi ser ut, hur vi låter och hur vi lyssnar? Utan de egenskaperna kommer säljare,
kundservice och andra affärsrelationer inte att behövas. De automatiseras bort. Det har redan börjat hända inom B2C. Var köpte du din senaste bok till exempel?

Antoni Lacinai brinner för den analoga kommunikationen. Under 25 år har han studerat framgångsfaktorerna inom mänsklig kommunikation och hur man bygger relationer med medarbetare, kollegor och kunder. Han kommer att bjuda på ett antal enkla sanningar inom kommunikation - som följer ett kundmöte. Med sin positiva, passionerade och professionella stil kommer Antoni att påminna oss om att allt inte löser sig med chatt och email.

Den riktiga magin sker när vi träffar varandra.

Samarbetspartners:

  gbgco        convendum         gplogotyp       svmassan      tv4    ihm        aveny production logo   handelsmarketing

Instagram

instagram banner

Facebook

facebook banner

Linkedin

linkedin banner

Nyhetsbrev anmälan

  1. Namn*
    Invalid Input
  2. E-post*
    Invalid Input
  3. Telefon*
    Invalid Input