Kategori:
Frukost
Datum:
2020-11-20 08:00 - 08:45

Beskrivning

  anmal FK dig

DELTAGARLISTA

"Lindholmen - en historia om framtiden"

Lindholmen Science Park är idag en internationellt etablerad samverkansarena för tillämning av forskning, utveckling och innovation. Lindholmen som område befinner sig i ständig utveckling med stora infrastrukturprojekt, ny bebyggelse och etablering av nya verksamheter. Idag har 25 000 personer en koppling till Lindholmen genom att arbeta, studera eller bo här - en siffra som ökar kontinuerligt.

Lyssna till Johan Ekman, senior talesperson på Älvstranden Utveckling och Tord Hermansson, VD för Lindholmen Science Park. De tar oss med på en spännande resa från varvstiden till dagens Lindholmen, numera ett av Sveriges mest dynamiska och kunskapsintensiva område. Här drivs flera av Sveriges främsta forsknings- och samverkansprojekt inom transport, ICT, AI, visualisering och media med fokus på morgondagens mobilitet för människor och gods.

I år fyller Lindholmen Science Park 20 år. Vad ligger bakom framgångssagan? Hur ser de kommande 20 åren ut? Hur löser vi framtidens utmaningar för morgondagens medborgare? 

Välkommen online!

Samarbetspartners:

  gbgco     uslogga             gplogotyp           aveny production logo        handelsmarketing

Instagram

instagram banner

Facebook

facebook banner

Linkedin

linkedin banner

Nyhetsbrev anmälan

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input