Kategori:
Frukost
Datum:
2020-04-17 08:00 - 08:45

Beskrivning

anmalan
DELTAGARLISTA

DET ÄR I UPPFÖRSBACKARNA DET HÄNDER!

Har du tänkt på en sak? Det är när det är som det är tuffast det finns störst möjligheter. Det är inte en slump att nästan alla cykellopp och skidlopp avgörs i backarna. Någon sticker. Någon vågar. Någon lyckas bemästra mjölksyran.

Nu är det tuffa tider. Fruktansvärt tufft till och med. Men vi vet också att det aldrig går att spara på krafterna i en uppförsbacke.
Det går heller aldrig att spara sig ur en kris. För när det väl är lågkonjunktur det är då du har chansen. Det är då du ska investera.
Det är då du ska satsa på marknadsföring. Det är då du har chans att rekrytera den personal som du vill ha. Det är då du ska sluta prata om kostnadsoptimering utan om intäktsmaximering istället.

Varför? För allt vänder igen, och det kommer det att göra även den här gången, och då får du så mycket större utväxling av dina insatser. Det är nu du har chansen. För vad brukar komma efter en brant uppförsbacke? Jo en skön lång utförsbacke där du bara kan glida ifrån dina konkurrenter.

Så följ rådet som Michael Caine fick av sin mamma ”Gör som en anka. Håll dig lugn på ytan och paddla utav helvete därunder”.
För en sak ska ni veta tuffa tider varar inte för evigt, men tuffa och modiga personer och företag gör. Och tänk på att framtiden beror på vad du gör idag, men du hittar alla svaren i historien.

Detta är en hoppingivande, peppande föreläsning om hur du kan lyckas i framtiden med en av Sveriges mest kända omvärldsanalytiker och föreläsare Göran Adlén.

Anmäl dig som vanligt :)

Samarbetspartners:

  gbgco     uslogga             gplogotyp           aveny production logo        handelsmarketing

Instagram

instagram banner

Facebook

facebook banner

Linkedin

linkedin banner

Nyhetsbrev anmälan

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input