Kategori:
Frukost
Datum:
2019-09-27 07:30 - 08:45

Beskrivning

anmalan

DELTAGARE

Vi drunknar i innehåll men kreativ kommunikation får oss att reagera!

Digital transformation - var god skölj – varken du vill eller ej. Alltmer av vår kundkommunikation sker via digitala kanaler men utrymmet där krymper för varje aktör som ger sig in i leken. Utifrån den sanningen måste vi ställa oss frågan hur vi skapar bäst effekt, vad kommer avgöra om dina produkter hamnar i kundvagnen? Hur ser du till att ditt erbjudande och varumärke blir det spännande alternativet som särskiljer dig från konkurrenterna?

Carin Frid och Mats Alfredsson från Consid Communication kommer att prata om allt från vikten av en digital användarupplevelse till kraften i kreativ kommunikation. Och inte minst om nyttan att samarbeta med en part som erbjuder en sömlös integration mellan dessa båda ben.

Mats Alfredsson
Mats har arbetat i reklam- och kommunikationsbranschen de senaste 30 åren.
Främst som strateg och varumärkesutvecklare. Hans drivkraft är att skapa nytta och särskilja varumärken, oavsett val av kommunikativa kanaler och plattformar.

Carin Frid
Carin är digital strateg och projektledare. Med sin bakgrund inom digital teknik och kommunikation har hon en unik förståelse för hur man skapar bästa effekt och vilka faktorer som styr våra beteenden.

Välkommen till Convendum, Avenyn 21

Samarbetspartners:

  gbgco        convendum             gplogotyp           aveny production logo        handelsmarketing

Instagram

instagram banner

Facebook

facebook banner

Linkedin

linkedin banner

Nyhetsbrev anmälan

  1. Namn*
    Invalid Input
  2. E-post*
    Invalid Input
  3. Telefon*
    Invalid Input