Kategori:
Frukost
Datum:
2019-05-03 07:30 - 08:45

Beskrivning

anmalan
Coworking - en affärsmodell som förändrat spelreglerna
Ett frukostseminarium om det nya sättet att arbeta, utvecklas och göra affärer

Större mobilitet, en ökad efterfrågan på korta och flexibla hyreskontrakt, framväxten av en delningsekonomi samt de nya generationernas krav på bästa möjliga arbetsmiljö, stöper om kontorsmarknaden. Morgondagens kontor är så mycket mer än ett kontor, det är en plats för möten, kunskapsutbyte, spännande samarbeten och inte minst, en plats för företag och medarbetare att växa.

Kontorsmarknaden går från att vara B2B till B2C och många fastighetsbolag är inte organiserade för denna utveckling. Mellanhänder som coworking-aktörer och traditionella kontorshotell tar andelar eftersom de ännu bättre förstår kundens behov, har daglig kundkontakt och därmed också tydligare kan följa kunden på deras utvecklingsresa. Något som innebär att fastighetsbolagen lätt hamnar vid sidan om.

Castellum var ett av de första fastighetsbolagen som förstod kraften och potentialen i detta nya fenomen och därför fattade beslutet att, som ett komplement till den traditionella verksamheten, också bli en ledande aktör inom coworking.

Välkommen att lyssna på Göran Garberg, grundare United Spaces och Mariette Hilmersson, Region-VD Castellum.

Samarbetspartners:

  gbgco        convendum             gplogotyp           aveny production logo        handelsmarketing

Instagram

instagram banner

Facebook

facebook banner

Linkedin

linkedin banner

Nyhetsbrev anmälan

  1. Namn*
    Invalid Input
  2. E-post*
    Invalid Input
  3. Telefon*
    Invalid Input