Kategori:
Frukost
Datum:
2021-09-03 08:00 - 08:45

Beskrivning

anmal FK fys 

Moa Gürbüzer, grundare av Oddbird.

En kreativ banbrytare som drivs av ett högre syfte att förändra samhällets alkoholnormer genom att skapa drycker i världsklass - befriade från alkohol.

Efter en bakgrund som socialarbetare och familjeterapeut bestämde sig Moa Gürbüzer för att förändra samhällets inställning till alkohol. Nu leder hon företaget Oddbird som gör alkoholbefriade viner och har blivit en bästsäljare i branschen. Moa Gürbüzer har tilldelats flera utmärkelser och är expert inom områden som entreprenörskap, hållbarhet och förändring.

Oddbirds vision är att göra frågan ’Vill du ha vinet med eller utan alkohol?” lika självklar som ”Vill du ha kaffet med eller utan mjölk?”

Varmt välkommen till tältscenen Dawit - evenemangsområdet på Bananpiren i centrala Göteborg.

Vägbeskrivning:
Med bil: Det är begränsat antal parkeringar i Frihamnen. Välj därför så långt det går ett hållbart alternativ som cykel eller kollektivtrafik. Parkeringshus finns på andra sidan bron vid Nordstan och vid Halmar Brantingsplatsen.
Till fots: Gångavstånd från Centralstationen och Hjalmar Brantingsplatsen. Knappa in ”Bananpiren” i Maps för en exakt vägbeskrivning.
Med cykel: Bananpiren ligger mitt i Göteborg och är lätt att nå med cykel. Knappa in ”Bananpiren” i Maps för en exakt vägbeskrivning.
Med spårvagn: Hållplats Frihamnen (linje 5, 6, 10 och 13). Därefter cirka 5 minuters promenad till Bananpiren.
Med buss: Hållplats Frihamnsporten (linje 16, 16x, 45, 55 och 402). Därefter cirka 5 minuters promenad till Bananpiren.

Samarbetspartners:

  gbgco     uslogga             gplogotyp           aveny production logo        handelsmarketing

Instagram

instagram banner

Facebook

facebook banner

Linkedin

linkedin banner

Nyhetsbrev anmälan

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input