Söder & Co

soderco logoSöder & Co är ett lokalt och auktoriserat rekryterings- och personaluthyrningsföretag. Vi erbjuder er möjligheten till ett personligt, skräddarsytt och flexibelt samarbete inom kompetensförsörjning. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Vi hjälper organisationer med kompetensförsörjning och vi hjälper människor att utvecklas. Exempel på personallösningar är uthyrning av personal på kort eller lång sikt, ”hyr först anställ sen”, hel rekryteringsprocess eller delar av rekryteringsprocesser såsom second opinion eller arbetspsykologiskt test. Vi erbjuder även interimslösningar och HR-consulting. Vi är lyhörda inför våra samarbetspartners behov och utmaningar.

Det ska vara enkelt att arbeta med oss och genom att vara en pålitlig partner skapar vi långa och förtroendefulla relationer med såväl kunder, kollegor som kandidater. Det står vi för.

MiG Partnermedlemmar:

Niklas N. Ekeblad, 0733434111, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
Eric Öberg, 0707273313, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Söder & Co, Carlbergsgatan 8, 412 66 Göteborg, www.soderco.se

Samarbetspartners:

logo goteborgco   logo gothiatowers     GP blue RGB logo fyra   logo ihm school   world trade center   aveny production logo   logo handels marketing

Instagram

instagram banner

Facebook

facebook banner

Linkedin

linkedin banner

Nyhetsbrev anmälan

  1. Namn*
    Invalid Input
  2. E-post*
    Invalid Input
  3. Telefon*
    Invalid Input