MAQS Advokatbyrå

maqsadvokatbyra logoMAQS Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Byrån har sina rötter i 1800-talet men det moderna MAQS grundades 2002. Vi har sedan dess vuxit i snabb takt till att idag vara en av de största advokatbyråerna i Sverige med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår utgångspunkt är att leverera juridiska tjänster med högsta kvalitet och tror att detta görs på bästa sätt genom en modern organisation och ett proaktivt tänkande.

Vi är en fullservicebyrå med lång erfarenhet av nära nog samtliga branscher och hjälper idag allt ifrån multinationella företag, nationer och svenska kommuner till private equity-aktörer och medelstora ägarledda bolag. Våra styrkor är vår höga nivå av juridiskt kunnande i kombination med ett starkt fokus på våra kunders affärer. Till detta har vi även tillgång till ett globalt nätverk av advokatbyråer av toppklass.

MiG Partnermedlemmar:

Maria Winckler, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Wibeke Sorling 0768 66 15 37, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

MAQS Advokatbyrå, Box 11918, 404 39 Göteborg, www.maqs.com

Samarbetspartners:

logo goteborgco   logo gothiatowers     GP blue RGB logo fyra   logo ihm school   world trade center   aveny production logo   logo handels marketing

Instagram

instagram banner

Facebook

facebook banner

Linkedin

linkedin banner

Nyhetsbrev anmälan

  1. Namn*
    Invalid Input
  2. E-post*
    Invalid Input
  3. Telefon*
    Invalid Input